BODY HATE DETOX

Meld je aan voor e-mail updates + werkboek oefeningen—————–
Free yourself from your own negative body talk.

30 day kickstart om je op weg te helpen naar een betere relatie met je lijf.

Kletst die innerlijke criticus de oren van je hoofd? Dat voelt toch helemaal niet goed?!
Waarschijnlijk wil je wel van je lijf houden… maar hoe doe je dat?

Daarbij kan ik je helpen.

Ik ben meer dan 20 jaar een echte bitch geweest tegen mijn lijf. Elke keer dat ik voor de spiegel stond, gingen mijn ogen direct naar de plekjes die ik niet mooi vond. De opmerkingen in mijn hoofd waren niet van de lucht.

Het begon vaak met relatief lichte prietpraat…

Jeetje… die korte broek kan echt niet meer… ik moet wat afvallen… kijk die putten nou in mijn dijen! Veel te dikke knieën ook… ik kan beter een 3/4 broek aan… hoewel ik pas heb gelezen dat ik daar weer korte beentjes van krijg… maar ja die bovenbenen schuren zo tegen elkaar aan…  Het ziet er niet uit.

Maar kon zo omslaan naar hatelijke shit…

Ik geloof niet dat hij me nog mooi vindt nu ik zo dik ben geworden… Wie wil er nou met dit vadsige lijf naar bed. vreselijk. Ik schaam me dood. Iedereen kijkt naar mij als ik een patatje eet. Ze zullen wel denken: papzak! Ik kan ook nooit wat volhouden. What the fuck is wrong with me?

Herkenbaar?

Dan wéét je dat het geen pretje is. Waarom doe je toch zo lelijk tegen jezelf?

Zeggen jouw vrienden wel eens dat je zo hard bent voor jezelf? Vergelijk jij jezelf vaak met anderen?

Praat jij tegen je vrienden zoals je tegen jezelf praat? Vast niet.. dat zou je ze niet aan kunnen doen…

Je weet dat je er niets aan hebt om zo lelijk tegen jezelf te praten… en toch doe je het elke dag weer. Keer op keer op keer.

De vraag is: hoe kom je ervan af?

Daarbij ga ik je helpen. Je maakt met deze detox een enorme kickstart. Let wel: Het is geen wondermiddel… maar het zal de kijk op jezelf, je lichaam en je eetgewoontes absoluut veranderen. Je hoeft jezelf niet mooi te vinden om van jezelf te leren houden.

The road to self love is not paved with body hate.

Vraag jij je af of het überhaupt mogelijk is om van je lijf te houden…zonder eerst een paar kilo af te vallen? Dan ga ik graag met jou de uitdaging aan.

Doe je mee?

De Body Hate Detox begint op 1 augustus 2014.
Je ontvangt 30 dagen lang, elke dag een e-mail met een waardevolle detox tips.

[wysija_form id=”6″]

.
Start loving yourself.