Werkgroep Regels en Privacy

Doel Werkgroep

Deze groep is uitsluitend toegankelijk en zichtbaar voor mensen die zich aangemeld hebben via de e-mailupdates op jennyklijnsmit.nl en graag aan de slag willen met de werkopdrachten in groepsverband of hun persoonlijke ervaringen willen delen. Om de week post ik een nieuw blog met opdrachten. Het uitgangspunt is self care & acceptatie van je lichaam zoals het nu is.

Regel 1:  Gewichtsinclusief

Dit is een werkgroep waar gewichtsverlies niet wordt aangemoedigd of toegejuicht. Met andere woorden: Geen enthousiaste verhalen dat je zo blij bent dat je niet meer X weegt, omdat je Y eet en Z sport. Dat betekent niet dat we niet over ons gewicht, eten, diëten en sporten kunnen praten, maar wees niet specifiek als het niet nodig is.

De lichaamsmaat waarmee jij geen vrede kan hebben is misschien juist het lichaam waarmee een ander zich probeert te verzoenen. Houd daar rekening mee.

Regel 2:  Support of advies

Geef geen advies als daar niet specifiek om wordt gevraagd. Oefen met empathisch luisteren en reageren. Probeer je steun te betuigen of je eigen ervaring met ons te delen, zonder anderen te vertellen wat ‘zij zouden moeten’ doen. Mocht je de neiging hebben om advies te geven, check dan eerst of daarom gevraagd wordt. Bij twijfel: niet doen.

Laat het ons duidelijk weten als je wél prijs stelt op de mening van anderen, als je hulp wilt bij een probleem, of als een vraag hebt. Dan weten wij of je behoefte hebt aan advies.

Regel 3:  Geen reclame

Het is niet toegestaan om je eigen programma, Facebook pagina of website te promoten. Het is ook niet toegestaan om reclame te maken voor andere mensen, bedrijven, boeken, websites, pod casts, programma’s etc die gewichtsverlies (op welke wijze dan ook) aanmoedigen of toejuichen.

Privacy

Facebookvrienden buiten de werkgroep kunnen niet zien wat je hier schrijft, tenzij ze ook in deze groep zitten. Let wel, Facebook is geen vertrouwelijk medium en daarom kan ik nooit 100% privacy garanderen. Deel persoonlijke gegevens op eigen risico.

Ik zal er alles aan doen de privacy te waarborgen. Daarom is toegang tot deze werkgroep uitsluitend mogelijk via aanmelding voor de e-mailupdates op jennyklijnsmit.nl

Dit zijn de regels. Ik wens je heel veel plezier en mooie inzichten toe.

Take care. Self care.