WORKBOOK

BODY LOVE BASICS

Wat moet je doen als het niet meer lukt om te lijnen…
maar ook niet om jezelf te accepteren?

“Wat zou het geweldig zijn als ik me niet meer zou schamen voor mijn lichaam”… dacht ik altijd. Ik kon soms jaloers zijn op vrouwen die ongegeneerd in hun bikini durfden rond te lopen, zonder dat zij constant bezig waren met de hoeveelheid ruimte die ze innemen. Die vrijheid leek me heerlijk!

* Foto credit: Jurgen Dorrenboom

Ik was zelf altijd heel bewust van mijn buik, benen en billen als ik naakt was. Dan had ik niets meer om mezelf in te verbergen of achter te verstoppen. Ik voelde me dan super kwetsbaar en ongemakkelijk. ‘Houden van je lichaam’ was iets voor mooie, jonge, dunne mensen. Ik wist zeker dat zoiets voor mij niet was weggelegd want ik zie er niet uit. Nou ja… misschien als ik genoeg kilo’s afval.

Alleen dat afvallen lukte steeds minder en het lijnen gaf steeds meer frustratie.

Het is statistisch bewezen dat de meeste mensen na het afvallen weer aankomen met de nodige extra kilo’s. Waarschijnlijk is dat ook jouw ervaring.

Ben jij het ook beu om de rest van je leven te zoeken naar Het Perfecte Dieet? Wil je liever een andere weg uitproberen? Een manier die niet focust op de weegschaal en calorieën of punten tellen, maar op acceptatie en goed voor jezelf zorgen.

Die zich niet alleen bekommert over de fysieke, maar ook de mentale, emotionele, spirituele en sociale kant van je leven. Er kan een wereld voor je open gaan wanneer je niet meer alle beslissingen laat afhangen van het getal op de weegschaal.

Zou jij jezelf wel willen accepteren… maar heb je geen idee hoe?

Tja, waar moet je beginnen als je een hekel hebt aan wat je ziet in de spiegel? Wat moet je doen, als je niet weet hoe je moet stoppen met eten en je altijd schuldig voelt. Je zou jezelf niet willen schamen voor je uiterlijk – nee, natuurlijk niet – maar hoe dan?

Ik weet precies hoe dat voelt. 

Als jij je herkent in mijn verhaal… dan denk ik dat mijn ervaringen en inzichten jou op weg kunnen helpen. Ik ben een mooi boek aan het samenstellen waarmee jij kan uitvogelen wat nu eigenlijk voor jou persoonlijk werkt. Ready for the ride?

Samen is niet alleen.

Het werkboek is nog in de maak.
Wil je nu al aan de slag?

Schrijf je in voor e-mail updates onderaan deze pagina.
Je ontvangt dan één á twee keer per maand een blog + enkele werkboek opdrachten.