in de media

Psychologie Magazine 2020

Heb je het Psychologie Magazine al gezien van februari? Samen met Colette, Reggy, Inge en Nathalie werden we geïnterviewd over stoppen met diëten. 
Lees meer


One World 2019

Als je te dik bent, moet je maar op dieet. Toch? Onzin! In deze podcast doorbreken 4 dikke vrouwen de stigma’s rondom dik-zijn. In de tweede aflevering vertel ik waarom ik al op jonge leeftijd stiekem ging eten. (foto: Anoesjka Minnaard)
Lees meer


Libelle 2019

Mayra De Wilde, Tatjana Almuli en ik werden gefotografeerd en geïnterviewd over wat het met je doet, om telkens weer te vechten tegen de vooroordelen op basis je gewicht.
Lees meer


Dikke Vinger! Supportgroep met Meike, Non, Jenny, Sigrid en Carol

Dikke Vinger! in Trouw 2019

Meike, Non, Sigrid, Carol en ik spraken met Trouw over onze struggles en overwinningen rond dik-zijn die we met elkaar delen in de supportgroep. 
Lees meer


Jenny Klijnsmit AD Algemeen Dagblad Rotterdam

Algemeen Dagblad 2018

Samen met Veerle Metten, Sarah Notenboom, Danielle Heemskerk en Hermina de Vries schreef ik een pleidooi over Stigma & Media. Het Algemeen Dagblad pikte dit op. 
Lees meer


Mindful Eten 2018

In mijn gastblog voor Mindful Eten beschrijf ik de ultieme valkuil van mindful eten. Eentje die niet met voedsel te maken heeft. 
Lees meer


Vrouw 2018

‘Jij hebt wel genoeg gegeten’ zei hij tegen mijn zus terwijl ze patat bestelde op een festival. Ik schreef daarom een blog over fatshaming en discriminatie die werd gepubliceerd op VROUW. 
Lees meer


Kruispunt 2018

Door de KRO werd ik gevraagd om een bijdrage te leveren aan de aflevering DE MAAT IS VOL van het tv-programma Kruispunt. 
Bekijk hier


Parool 2018

Wie dik is, hoeft niet ongezond te zijn, en slanke mensen kunnen ook ziek worden. Stop het stigma dat zelfhaat oproept, schreven Sarah Notenboom, Hermina de Vries, Veerle Metten en ik in een opiniestuk voor het Parool. 
Lees meer


Wondervol 2014

‘U bent te vlezig’ zei een verkoopster van BH’s tegen mij tijdens het passen. Voor Wondervol schreef ik een blog over ongewenste opmerkingen tijdens het shoppen. 
Lees meer


Blij met je lijf is een podcast over body positivity in Nederland. Klik op play om te luisteren.